O viata de caine....de lux

Cavoul pe 4 roti
     media: 5.00 din 8 voturi

Era o zi plictisitoare de marti si ne-am decis sa ne ducem la supermarketul Real. Ne-am adunat 7 persoane si pe la 18.10 ne-am dus spre maxi taxi. Am aflat ca maxi-ul pleca abia la 19.00 si am mai bantuit prin Gradina Publica vreo 10-15 minute pana cand gerul ne-a intrat in oase si ne-am gandit sa mergem cu Olcitul lu' Vali (aka Alalalt sau Al 4-lea), singura problema era ca nu are benzina. Intai ne-am gandit sa intram in el sa vedem daca incapem si abia apoi sa plecam sa luam benzina.
Ne-am inghesuit noi 7 insi intr-un Olcit dar am incaput, normal ca eu in fata ca altfel ocupam 3 locuri.
Am bagat benzina si am plecat de pe loc, mai greu dar am plecat. La prima curba era sa ne rasturnam, am mers putin pe 2 roti dar nu-i nimic. La urmatoarele ne-am luat masuri de precautie si ne aplecam in partea opusa, ca la bob.
La semafoare trebuia sa ambaleze bidon cu 15 secunde inainte sa se faca verde ca pleca cavoul foarte greu de pe loc.
Pe drum calculam cate puncte ii da politia lu' Bidon pentru ca: masina nu avea reviziile facute, actele masinii erau in total alta parte dacat in masina, farul din dreapta nu mergea, nu avea centura, avea mai multe persoane in masina. Matematica asta ne-a plictisit, oricum ii dadea multe puncte si o amenda pe masura.
Am ajuns noi cu greu la Real, am asaltat toate produsele expuse pentru degustat, de la branza cu mucegai si bilute de cartofi pana la carnati si toate felurile de salamuri si mezeluri. Ne-am plimbat cu carucioarele si cu greu ne-am luat 3 sticle de vin si 4 de pepsi, bine inteles ca si alea la oferta.
S-au gandit bajetii ca de data viitoare o sa ne astepte aia la casa cu vin si pepsi ca sa nu mai intram inauntru.
La plecare ne-am ingesuit din nou in "bolid" si am plecat spre "lungul drum spre casa"
In ce-a mai mare panta am prin chiar si 80 km/h.
Lumea de la camin s-a minunat ca am reusit sa ne intoarcem.
In camera Bidon a realizat ca in ziua aia bause 2 sticle de vin si inca 2 cani de vin fiert. Ce puncte tata... il lua direct.Comentarii

Bravo mah.. voi o sa ajungeti mari de tot... cred ca o sa va dea chiar la stirile de la ora 5 :-"
de Crispy in data de 2007-12-08 23:51


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare