O viata de caine....de lux

2011 ... destinatie finala!
     media: 5.00 din 4 voturi

A trecut si 2010 ...an bun, roditor, s-au facut prune din belsug, porumbul galben si sanatos, cateva inundatii pe ici pe colo , o taiere generala de 25% din salariu pentru toti bugetarii, nea Traian si-a mai asigurat un mandat, nationala Romaniei s-a facut iar de ras in timp ce la mondial am urmarit echipe precum Honduras, Coreea de Nord sau Algeria.
Pregatirile pentru trecerea in noul an m-a convins din nou sa nu ma bazez pe cei care ii consider prieteni, mai degraba te bazezi pe un strain de pe strada, cat despre aceasta trecere dintre ani ma bucur ca am petrecut-o cu putini oameni ... dar de valoare inestimabila, cativa care nici nu stiam ca exista cu cateva zile in urma. Locul? Locul nici macar nu conteaza pentru ca omul sfinteste locul.
Schimbari mari au avut loc pe scara valorilor sociale, unele persoane dragi mie au devenit cunostinte sau chiar straini, unii prieteni au devenit hahalere, niste straini au devenit amici, cei putini prieteni adevarati si-au consolidat pozitia si nu imi place sa citez pe altii dar fratii sunt tot frati cand tovarasii sunt pa ....
Trecand peste evenimentele festive am ajuns la capitolul planuri .... ce sa zic ... anul asta imi doresc sa aplic cu succes singurul meu principiu care a mai ramas in picioare: CAND NU POTI FI UNIC ... MACAR FII DIFERIT.
Ca planuri secundare ... hmmm ... mici chestii medicale gen dinti, extensii, operatii dar si sa imi indrept comportamentul, raspunzand persoanelor cu acelasi tratament, gen ochi pentru ochi si dinte pentru dinte asa ca atentie .... zeii mei cer sacrificii umane.
Nu in ultimul rand o sa ma ambitionez sa nu mai imprumut prietenii cu bani, pentru ca la urma urmei ...s-a dovedit ca n-am prieteni ci doar cunostinte, asta abia dupa ce o sa imi recuperez imprumuturile aflate deja pe rol (si tu baiatu' ala la care ma gandesc acuma... sa iti dea Dumnezeu noroc dupa cum ti-ai achitat tu datoriile la timp)
Ce sa zic .... prefer sa imi fie dor de voi decat sila .... asa ca sper sa ne vedem cat mai rar. Un an nou fericit la toti si multe "succesuri"!
P.S. Bucurati-va anul asta ca in 2012 urmeaza Apocalipsa ... O varianta remasterizata la scara globala dupa Sodoma si Gomora ... si daca Dumnezeu a innecat Pamantul ... a doua oara o sa-l arda si de data asta se pare ca nici Noe n-are solutie!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare